Petrine knjige pozivaju Vas na Interliber! 8 studenoga, 2023 – Objavljeno u: događanja

Dragi ljubitelji knjiga,

pred nama je uzbudljivo vrijeme, sutra počinje dugo očekivani Interliber, najveći sajam knjiga u nas, pa vas s radošću pozivamo da nas posjetite u Paviljonu 6 Zagrebačkog velesajma. Na našem štandu bit ćemo tijekom cijelog ovog tjedna naoružani našim brojnim zanimljivim izdanjima radujući što ćemo upoznati što više vas – naših novih čitatelja.

Za ovogodišnji Interliber Petrine knjige donose impresivnu kolekciju novih naslova koja će, vjerujemo, zadovoljiti razne interese ljubitelja lijepe književnosti. Ističemo pet izvanrednih književnih djela koja će vas odvesti na uzbudljiva literarna putovanja, bilo da preferirate povijesne romane, slojevite i delikatne obiteljske priče ili pak istraživanje složenih društvenih tema.

Izdvajamo Kraljevstvo ovoga svijeta jednog od najvažnijih kubanskih pisca Aleja Carpentiera; Posljednju kraljicu Chitre Banerjee Divakaruni, američke spisateljice rođene u Indiji; roman Unuka Bernharda Schlinka, autora slavnog romana Žena kojoj sam čitao čija je i filmska verzija doživjela golem globalni uspjeh. Tu su i Sitna zadovoljstva britanske spisateljice Clare Chambers – sentimentalnu meditaciju za otkrivanje krhkih trenutaka sreće, te roman Primi moju ruku američke spisateljice Dolen Perkins-Valdez, nadahnut stvarnim događajima koji su potresli Sjedinjene Države 70-ih godina prošlog stoljeća. Više o ovim knjigama pročitajte na www.petrineknjige.hr, a priliku da ih kupite još svježe iz tiska, imat ćete upravo na Interliberu.

I posljednje, ali ne i najmanje važno, pripremili smo posebne ponude i akcije koje će vas motivirati za opskrbu lektirom za nadolazeću zimu – sve naše knjige sada su dostupne s popustima od 20% do čak 70%! Također, možete iskoristiti odličnu ponudu – best buy, odnosno kupiti komplete knjiga s neodoljivim popustom – tri knjige po cijeni jedne. U toj su primamljivoj kategoriji sjajni romani Angosta, Šutnja djevojaka i Bogatstvo koji su sada dostupni za samo 20 eura umjesto uobičajenih 60 eura.


No, ako se ne možete pridružiti festivalu knjige na Zagrebačkom velesajmu, ne brinite! Sve naše ponude vrijede do kraja studenoga, a istovremeno su dostupne i u našem web shopu na www.petrineknjige.hr.

Ne propustite ovu priliku i vidimo se na našem štandu na Interliberu ili u našoj virtualnoj knjižari. Tu smo za vas i na našim društvenim mrežama, pratite nas kako biste ostali informirani o svim novostima.

Do skorog viđenja!


Petrine knjige 

#KnjigeVrijedneČitanja

Odnosi s javnošću

PETRINE KNJIGE d.o.o.

Heinzelova 53a, 10000 Zagreb

Mail: [email protected]

Ljetno radno vrijeme »